BB Crew Belgian Rope Skipping Performance Team

header2_team

References

In 2009 werd het team voor de eerste keer gevraagd door een Amerikaanse rope skipping coach om in verschillende lokale scholen te gaan optreden. De jongens kregen de smaak te pakken en al gauw werden ze gevraagd door andere teams uit Hong Kong, Halifax, Nelson BC, Malmö, Parijs,…

Sinds 2011 werden verschillende shows gegeven op belangrijke rope skipping events zoals het Europees kampioenschap Teams 2011 (Hongarije), het Internationaal Double Dutch kampioenschap 2011 (Parijs), de nationale demonstratiecup 2011 (België). Ze worden dan ook door alle nationaliteiten gesteund en erg gewaardeerd.

Algauw werden allerlei shows verzorgd buiten de rope skipping wereld. Zo zijn ze reeds op Duitse, Franse en Nederlandse bodem getreden om ook daar het publiek te overtuigen. (Frankfurt, Louvain – La – Neuve, Houten, Brussel, ..)

De zomer van 2012 was een hoogtepunt voor de crew. Tijdens de Olympische spelen mochten de leden deel uit maken van een groot internationaal team om de half time basketbal shows te verzorgen. Zo sprongen ze samen 34 shows met daarbij het hoogtepunt de finale van het mannen basketbal. Na deze ervaring zijn ze dan ook vast besloten om carrière te maken met hun touw.

Comments are closed.